Nu tijdelijk gratis proefles! Vraag een proefles aan.

Rijschool in Amsterdam West

Rijbewijs halen Amsterdam West

Autorijbewijs halen in Amsterdam West

Wie opzoek is naar een rijschool in Amsterdam West, komt al gauw uit bij Rijschool SMI Drive. Onze rijschool is namelijk gevestigd in dit prachtige stadsdeel. Voor beginners is rijles in Amsterdam West is prima te doen, omdat je een klein stukje buiten het centrum van de drukke stad bent. Hierdoor kun je eerst goed leren omgaan met de auto en de basisvaardigheden van autorijden onder de knie krijgen – gas geven, remmen en sturen, we bouwen het geleidelijk op.

Als je 16,5 bent, mag je beginnen met rijlessen in Amsterdam West. Je rijdt met een vaste instructeur die je van het begin tot het einde begeleidt bij het leren van autorijden. Vanaf je 17e mag je vervolgens praktijkexamen doen.

Theorie halen

Voor het halen van een autorijbewijs in Amsterdam West is het van groot belang dat je de theorie haalt. Zonder je theorie kan de rijschool namelijk géén praktijkexamen voor je inplannen. Het theorie-examen kun je zelf aanvragen op de website van het CBR. Let er op dat als je gaat googelen, dat de website van het CBR niet bovenaan staat. Er zijn verschillende rijscholen die een theorie-examen aanbieden voor een hogere prijs. Als je het examen direct reserveert op de website van het CBR, betaal je vaak een stuk minder.

90% van de klanten beveelt SMI Drive aan

Al vele tevreden leerlingen hebben hun rijbewijs al gehaald. De overgrote meerderheid van deze mensen beveelt SMI Drive aan.

Rijschool Amsterdam

Rijschool in Amsterdam West

Vanaf 16,5 jaar mag je beginnen met rijlessen in Amsterdam West. We zullen dan beginnen met het aanleren van de basisvaardigheden van autorijden, zoals gas geven, remmen, sturen en schakelen. Ook behandelen we andere belangrijke vaardigheden, zoals het juiste kijkgedrag en omgaan met eenvoudige en complexe verkeerssituaties.

Uiteindelijk ben je helemaal klaargestoomd voor het praktijkexamen en rij je met de examinator een rit van ongeveer een half uur door Amsterdam. In deze rit laat je zien dat je alle vaardigheden van het autorijden onder de knie hebt. Het hoeft geen perfecte rit te zijn, maar de examinator toetst wel of je op een bepaald niveau van autorijden zit.

Veelgestelde vragen

Wil jij ook je rijbewijs halen in Amsterdam West?